Sinds 1996 is Rene Smets eigenaar van D’n Blauwe Pater actief in de verkoop van Antiek, Brocante Landelijke meubels zoals Kasten, Klepbanken, Kinderbedden en een brede keuze aan diversen accessoires met een Franse uitstraling en Brocante industriële sfeer.

Door de creatieve persoonlijkheid en ambachtelijke achtergrond als meubelmaker, standbouwer en schilder is Rene in 1996 voor zich zelf begonnen en heeft hiermee reeds jaren vele  klanten tevreden gesteld met de verkoop van Industriële lampen kasten, klepbanken en kinderbedden waarbij de klant zelf de keuze in de kleur bepaald door het aanbod van een zeer breed scala aan verf in authentieke kleuren.

In de ruim 400m2 showroom bied D’n Blauwe Pater u een zeer ruim aanbod van producten aan die u versteld laten staan en de sfeer weergeeft van een prachtige vervlogen tijd die in de 21e eeuw nog steeds de nostalgie en romantiek tot leven brengt.

Graag nodig ik u tijdens onze openingstijden uit een kijkje te komen nemen in onze showroom gelegen aan de Dorpstraat 63  in Maasbree.

Gegroet, Rene Smets